Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Santini excuseert zich voor deze elleboog op Simons

Santini excuseert zich voor deze elleboog op Simons

Ivan Santini en Hans Vanaken waren afgelopen zaterdag twee veel genoemde namen na de Supercup-overwinning van Club Brugge. De aanvaller van Standard zwaaide al vroeg in de wedstrijd met zijn ellebogen en de middenvelder van Blauw-Zwart werd uitgesloten na een fout op Farouk Miya.

Santini kopte zijn ploeg tegen de gang van het spel in op voorsprong in Jan Breydel, maar had op dat moment ook al uitgesloten kunnen worden door scheidsrechter Wim Smet. Na amper 5 minuten voetballen plantte de spits van de Rouches namelijk zijn elleboog in het gelaat van Timmy Simons, die met een bloedneus achterbleef.

“Ik weet wat je bedoelt, maar het was mijn bedoeling de bal te raken”, vertelt Santini aan Het Nieuwsblad. “En die heb ik ook geraakt. Het was een ongelukkige actie en zeker niet mijn bedoeling. Maar ik denk niet dat hij er zwaar aan tilt. Hij is een goeie gast.”

De elleboog van Santini op Simons

De fout van Vanaken op Miya

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws