Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud Vormer wint de Blauwe Schoen

Ruud Vormer wint de Blauwe Schoen

Op de officiële spelers- en shirtvoorstelling van Club Brugge was er ook tijd om de Blauwe Schoen uit te reiken. Deze award is een bekroning voor de speler die in het afgelopen seizoen zowel op als naast het veld het beste de waarden van Club Brugge vertegenwoordigde. 

In het concertgebouw van Brugge was het Ruud Vormer die met de Blauwe Schoen aan de haal ging. De Nederlandse middenvelder kreeg van de Club-fans nipt het meeste stemmen. Vormer kreeg afgelopen seizoen 2288 speelminuten van Michel Preud’homme en vond daarin 7 keer de weg naar doel.

“Ruud werd gelauwerd voor zijn ontembare strijdkracht, zijn positieve attitude en de eerlijkheid waarmee hij met iedereen in gesprek gaat. Proficiat Ruud, maar ook proficiat aan het hele team voor de prestatie van afgelopen seizoen!”, klinkt het op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws