Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Rood of geen rood voor Vanaken? Oordeel zelf!

Rood of geen rood voor Vanaken Oordeel zelf!

Club Brugge heeft de eerste prijs van het seizoen gepakt door Standard met 2-1 te verslaan in de Supercup. De Rouches mochten nochtans maar liefst 50 minuten met een man meer spelen door een rode kaart voor Hans Vanaken.

Na 40 minuten voetballen kreeg Vanaken rood voor onderstaande overtreding op Standard-middenvelder Farouk Miya. De meerderheid was het eens met deze beslissing van scheidsrechter Wim Smet, maar vond dat ook Ivan Santini dan een rood karton verdiend had. Hij had in het begin van de wedstrijd immers al enkele keren met zijn ellebogen gezwaaid. Gelukkig is er géén schorsing voor Vanaken, omdat deze wedstrijd losstaat van de competitie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws