Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ricardo van Rhijn, een man met het hart op de juiste plaats

Ricardo van Rhijn, een man met het hart op de juiste plaats

Zondagavond was de officiële overgang van Ricardo van Rhijn naar Club Brugge het orgelpunt van een mooie fandag. Hoog tijd dus voor een kennismaking met de 25-jarige Nederlander, waar heel wat meer achter schuilt dan de doorsnee profvoetballer…

Eerder maakten we al kennis met de fenomenale traptechniek van de opvolger van Thomas Meunier, maar ook naast het veld laat Van Rhijn van zich spreken. Zo heeft de kersverse zomeraanwinst van Blauw-Zwart een eigen foundation. “Elk kind een bal, samen één team”, zo klinkt zijn visie, helder uitgelegd in deze video.

“Ricardo heeft het altijd leuk gevonden om met kinderen te werken en voelt zich als profvoetballer bevoorrecht om een rolmodel te kunnen zijn voor deze kinderen. Hij zag tijdens de maatschappelijke projecten van Ajax en andere opdrachtgevers dat het inzetten van rolmodellen een grote impact heeft op kinderen. Dit is de basis voor Ricardo geweest om een stichting op te zetten waarbij veel rolmodellen ingezet kunnen worden als ambassadeurs”, klinkt het.

Onderstaand nog een mooi voorbeeld van de manier waarop Van Rhijn met kinderen begaan is. In een reportage van Basta hielp hij vorig jaar om pestgedrag tegen te gaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws