Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov helpt Club met opmerkelijk initiatief

Refaelov helpt Club met opmerkelijk initiatief

Lior Refaelov streek in juni 2011 in Jan Breydel neer en is intussen uitgegroeid tot een echt clubicoon. Zo weigerde hij afgelopen zomer nog een miljoenenaanbod van het Chinese Guangzhou R&F. 

Dat Refaelov het ook naast het veld naar zijn zin heeft, is al langer bekend. En ook vrouwlief Gal en zijn kinderen vermaken zich uitstekend in België. Zo heeft mevrouw Refaelov een eigen juwelenzaak in Brugge. Rafa vindt het dan ook tijd voor een Belgisch paspoort.

“In januari is de procedure normaal rond”, vertelt de middenvelder. “België is voor mij een tweede vaderland. Als je al zo lang ergens anders verblijft, voelt het gewoon leuk aan om een paspoort van dat land te krijgen. Het zal ook het reizen vergemakkelijken. Bovendien was ik de laatste van mijn gezin”, lacht de Israëliër.

Tot slot is er ook een sportief voordeel. “Mijn paspoort zal ook Club Brugge helpen. Met de verstrengde regels moeten ze een buitenlander minder inschrijven”, legt Refaelov uit aan Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws