Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

PSG-fans die Thomas Meunier niet kennen? Dat lost de rechtsachter op deze wijze op!

PSG-fans die Thomas Meunier niet kennen Dat lost de rechtsachter op deze wijze op!

Na zijn sterke prestaties met de Rode Duivels kon Thomas Meunier een transfer naar PSG versieren. Door de afkoopsom in zijn contract kon Club enkel toekijken hoe zijn rechtsachter andere oorden opzocht. Al is een overgang naar de Franse landskampioen hem na 5 jaar Blauw-Zwart zeker wel gegund. Zonder blessure was Meunier immers vorig seizoen al vertrokken.

De Parijse fans konden op het Europees Kampioenschap in Frankrijk al kennismaken met de kwaliteiten van Meunier, maar heel wat PSG-fans kennen de 24-jarige rechtsachter nog niet.

Daar heeft de ex-verdediger van Club Brugge echter iets op gevonden. Meunier postte vandaag een filmpje op Twitter om zijn kunnen te tonen: “Deze video vat goed samen wat ik met Club Brugge in de Jupiler Pro League presteerde”, klinkt het bij de Ardennees.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws