Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Proto doet opvallende bekentenis over Club Brugge

Proto doet opvallende bekentenis over Club Brugge

Silvio Proto stond maar liefst 11 jaar onder loondienst bij RSC Anderlecht, maar het clubicoon van Paars-Wit staat komend seizoen tussen de palen bij KV Oostende. Als de gewezen Anderlecht-goalie terugblikt op afgelopen seizoen, heeft hij opmerkelijk veel lof voor Club Brugge.

“Club Brugge is de terechte kampioen, daar valt geen speld tussen te krijgen”, bekent Proto in Sport/Voetbalmagazine. “Ik weet van een paar mensen van Club Brugge hoe zij de play-offs hebben aangepakt. Hun titel was geen toevalstreffer. Neem nu de titelmatch in Jan Breydel. Weet je wat er die dag is gebeurd? Wij wilden winnen, maar zij iets meer.”

“Ze hebben voor de wedstrijd geen show zitten verkopen in de spelerstunnel, ze hebben op het veld getoond wie de beste ploeg van België was. Met wat meeval hadden we die eerste plaats kunnen pakken, maar dan zou het een kleine hold-up zijn geweest. Met de groep van vorig seizoen hebben we eigenlijk een meer dan bevredigend seizoen gedraaid.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws