Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme zet deur op een kier voor bondscoachschap

Preud'homme zet deur op een kier voor bondscoachschap

Michel Preud’homme nam onlangs het besluit om ook komend seizoen nog trainer te zijn van Club Brugge. Keerzijde van de medaille: zo kan de Luikenaar geen bondscoach worden, een avontuur wat hij nochtans eveneens ziet zitten. Al lijkt een duojob toch nog niet helemaal van de baan geschoven…

Voor veel analisten en supporters van de Rode Duivels is Preud’homme dé ideale kandidaat om Marc Wilmots op te volgen. “Ik heb mij geëngageerd voor een extra jaar bij Club en ik ga mijn woord houden. Ik blijf bij Club Brugge, punt”, aldus de woorden van MPH op de fandag van Blauw-Zwart.

Dat Preud’homme bij Club blijft, is met andere woorden een zekerheid. Maar beide jobs combineren zou de Brugse coach eventueel nog wel zien zitten. Althans, als we tussen de lijnen lezen. “Elke coach wil die ploeg natuurlijk trainen. Als je het aan honderd trainers vraagt, gaat niemand ‘neen’ zeggen. Maar ik train Club Brugge ook graag.”

“Er zijn bepaalde momenten in het leven en mijn moment is nu hier, waar ik ook heel gelukkig ben. Of ik een duobaan zie zitten? Het is niet aan mij om daar over te oordelen. Voor mij telt Club Brugge, de rest is niet zo belangrijk…”, aldus Preud’homme tegenover 2BE.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws