Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme verwacht dit seizoen veel van deze speler

Preud'homme maakt transferlijstje bekend Dat moet er zeker nog bij

Michel Preud’homme gaf in de voorbereiding een handvol jongere spelers de kans om zich te tonen bij de A-kern. Zeven trainees sloten de voorbije weken aan, terwijl ook enkele andere jongeren die al bij de kern hoorden kansen kregen.

Zo maakte ook Wesley Moraes een goede indruk tijdens de voorbereiding, in die mate zelfs dat zijn prestaties Michel Preud’homme ertoe aanzetten om Leandro Pereira op uitleenbasis weg te sturen. De trainer verwacht komend seizoen dus wel iets van de 19-jarige Braziliaanse spits, die vorig seizoen al twee keer scoorde in zes wedstrijden.

“Maar Vossen, Diaby en Wesley… Dan moet je tegen een speler als Pereira zeggen: Het is beter dat je elders gaat voetballen. Vooral ook omdat Wesley nog een enorm potentieel heeft. Hij heeft het lichaam van Oulare, maar is fysiek sterker, heeft meer kracht. Ik verwacht echt heel veel van hem”, aldus Preud’homme in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws