Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme verklaart waarom hij vorig seizoen bijna ontslag nam

Preud'homme haalt uit Hij moet zelf beslissen of hij als een echte prof wil leven

Club Brugge pakte vorig seizoen zijn eerste landstitel sinds 2005 en het aandeel van Michel Preud’homme daarin kan nauwelijks overschat worden. Maar het had niet veel gescheeld of MPH was in september al opgestapt. Na de 5-0-nederlaag op Napoli had hij zijn ontslag aangeboden.

In Het Laatste Nieuws komt hij terug op die periode. “Ik kon niet aanvaarden dat we zó werden afgemaakt. En dan vind ik het maar logisch dat ik mijn werkgever de vrijheid geef om het contract te ontbinden”, verklaart hij zijn beweegredenen.

“Veel clubs willen graag hun trainer ontslaan, maar kunnen het niet omdat ze dan een ontslagclausule moeten betalen. Ik hoef geen ontslagclausules in mijn contract, ik wil geen geld rapen op de rug van een club als ik zélf vind dat ik tekortschoot.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws