Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme spreekt glasheldere taal over uitgaande transfers

Preud'homme spreekt glasheldere taal over uitgaande transfers

Club Brugge haalde afgelopen seizoen oververdiend zijn veertiende landstitel binnen en dat succes is ook de buitenlandse clubs niet ontgaan. Zo is er heel wat interesse in de kampioenenploeg van Blauw-Zwart. Dat alles tot grote onvrede van Michel Preud’homme.

Voor Preud’homme is het zo klaar als een klontje: na het onvermijdbare vertrek van Thomas Meunier naar PSG zal er bij Club aan de uitgaande kant niets meer bewegen op de transfermarkt. Al is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. “De vele aanbiedingen voor onze spelers maken me niet zo blij”, zucht MPH.

“Middenmoters uit grote landen of zelfs Turkije kunnen twee tot drie keer meer betalen dan wij. Automatisch gaan spelers dan dromen. Sommigen reageren teleurgesteld als je zegt dat ze niet weg mogen. Dat kan het iets minder plezant maken.” Preud’homme noemde geen namen, maar volgens HLN gaat het onder meer over Abdoulay Diaby, Stefano Denswil en José Izquierdo.

“Van mij mag er na Meunier niemand weggaan. Tenzij bij een uitzonderlijk bod zoals voor Marouane Fellaini indertijd bij Standard (Everton bood toen 20 miljoen euro op de middenvelder, nvdr)”, besluit Preud’homme klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws