Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme schuift opvallende titelkandidaat naar voren: “De grootste verrassing”

Preud'homme schuift opvallende titelkandidaat naar voren De grootste verrassing

Club Brugge slaagde er afgelopen seizoen eindelijk in om zijn veertiende landstitel binnen te halen en begon ook uitstekend aan voetbalseizoen 2016-2017. Tien Bruggelingen bogen een 0-1-achterstand in de Supercup tegen Standard immers om tot een 2-1-overwinning. Michel Preud’homme blikt dan ook met de glimlach vooruit op het nieuwe seizoen.

“Wie kampioen wordt? Wij moeten niet, maar gaan er wel alles aan doen. Ik ga misschien verrassen, maar ik beschouw ook KV Oostende als een titelkandidaat”, vertelt Preud’homme aan Het Nieuwsblad.

KV Oostende prijkte in het begin van vorig seizoen verrassend aan kop, maar moest uiteindelijk vrede nemen met een verdienstelijke vijfde plaats. “Ze stonden er vorig seizoen al en nu hebben ze Proto er nog bij”, verklaart de Brugse coach. “Zoals ze nu aan het werk zijn, zonder veel lawaai…”

Tot slot verwacht Preud’homme ook veel van Peter Maes en zijn manschappen. “Ik kijk ook uit naar Genk. Die kunnen nu met dezelfde kern vanaf het begin meespelen. Genk wordt misschien nog wel de grootste verrassing.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws