Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme over mogelijke transfer Izquierdo: “We hebben een afspraak met hem gemaakt”

Preud'homme over mogelijke transfer Izquierdo We hebben een afspraak met hem gemaakt

Club Brugge heeft zijn openingswedstrijd tegen KV Mechelen met 0-2 gewonnen. Blauw-Zwart was 90 minuten lang heer en meester in het vernieuwde AFAS-stadion en kwam eigenlijk nooit in de problemen tegen Malinwa. Michel Preud’homme was achteraf dan ook een tevreden man.

“We hebben in de eerste helft bijna constante controle gehad, met een paar mooie balcirculaties en twee doelpunten. Veel meer kan je als coach niet vragen op verplaatsing in Mechelen”, vertelt Preud’homme aan PlaySports. “We hadden het wel vroeger moeten afmaken, maar waren iets te gemakzuchtig in het afwerken na de 0-2.”

José Izquierdo scoorde – net zoals tegen Standard – opnieuw een knap doelpunt en dat maakt de interesse in de Colombiaanse flankspeler er natuurlijk niet minder op. “We hebben een afspraak met hem gemaakt”, schept MPH duidelijkheid.

“Enkel als er een uitzonderlijke aanbieding komt, mag Izquierdo vertrekken. Anders mag hij bij ons zijn ding doen.” Club weigerde eerder een bod op zijn goudhaantje van 12 miljoen euro. Tot slot ziet Preud’homme het vervolg van de competitie met vertrouwen tegemoet. “Het was maar één wedstrijd, maar we hebben vandaag bewezen dat we klaar zijn voor het nieuwe seizoen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws