Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Preud’homme neemt deze 31 spelers mee op stage’

Nieuwe naam genoemd als opvolger Preud'homme

Naar jaarlijkse gewoonte vertrekt Club Brugge zondag naar het Nederlandse Garderen, waar de voorbereiding op het nieuwe seizoen een week lang verdergezet zal worden. In het stageoord staan ook vriendschappelijke matchen tegen Shakhtar Donetsk (6 juli, 18u) en PAOK Saloniki (9 juli, 18u) op het programma.

Volgens Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad zullen 31 spelers mee afreizen naar Garderen. De voltallige A-kern, op de vertrekkende Thomas Meunier na dan, stapt op de bus, net als de zeven trainees die de voorbije weken bij het eerste elftal aansloten. Ook beloftedoelman Thomas Hooyberghs (19) mag mee. Sokratis Dioudis blijft dan weer in Griekenland, waar hij nog herstelt van een blessure.

Dit zou dus de selectie zijn die naar Garderen reist: Ludovic Butelle, Sebastien Bruzzese, Jens Teunckens, Björn Engels, Benoit Poulain, Dion Cools, Stefano Denswil, Laurens De Bock, Brandon Mechele, Boli Bolingoli, Timmy Simons, Claudemir, Hans Vanaken, Ruud Vormer, Wesley Moraes, Lior Refaelov, Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Bernie Ibini, Felipe Gedoz, Jose Izquierdo, Nikola Storm, Tuur Dierckx, Ahmed Touba, Laurent Lemoine, Jellert Van Landschoot, Daouda Peeters, Thibault Vlietinck, Dennis Van Vaerenbergh, Terry Osei-Berkoe, Thomas Hooyberghs.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws