Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme laat zich uit over mogelijke transfer Izquierdo: “Duidelijke afspraken”

Preud'homme laat zich uit over mogelijke transfer José Izquierdo

Club Brugge won zaterdagavond van Standard en mag daardoor zijn veertiende Supercup in de prijzenkast zetten. José Izquierdo was opnieuw één van de Blauw-Zwarte smaakmakers. De Colombiaanse sneltrein ging door op het elan van zijn Play-Offs en tekende met een onwaarschijnlijk mooi doelpunt voor de gelijkmaker. Even later bediende hij Ruud Vormer die met een mooie knal de 2-1-eindstand op het bord schoot.

“We kennen de kwaliteiten van Izquierdo”, opent Preud’homme op de persconferentie. “Als hij in een één tegen één, of twee tegen twee-situatie kan spelen, is hij heel gevaarlijk. Maar ook zijn overzicht bij de tweede goal mocht er zijn. Hij vertrekt links en vindt de vrije man aan de andere kant van de zestien. Waarop Vormer uithaalt met een schitterende trap.”

De keerzijde van de medaille is vanzelfsprekend dat de interesse in Izquierdo er niet minder op wordt. Dat beseft ook Michel Preud’homme. “Net als met Meunier hebben we met Izquierdo duidelijke afspraken gemaakt. Als er iets heel interessant komt, dan kunnen we erover spreken, maar zeker geen middenmoter.”

“De bedoeling is alleszins om Joske nog een jaar te houden. We geven onze spelers ook het voorbeeld van Meunier, die gelukkig niet te vroeg vertrokken is. Als Thomas al eerder was vertrokken, dan zou hij wellicht nu niet bij PSG zitten”, besluit Preud’homme op de officiële site.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws