Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme komt op fandag met uitstekend nieuws voor Club-fans

Preud'homme heeft uitstekend nieuws voor Club-fans

Vandaag vindt in Brugge de jaarlijkse fandag plaats. Tijdens de handtekeningensessies werd Michel Preud’homme vanzelfsprekend veelvuldig aan de mouw getrokken. De Brugse coach had ook geruststellend nieuws voor het Blauw-Zwarte legioen in petto.

Preud’homme straalt momenteel op de fandag van Club Brugge. “De voorbije jaren was het altijd slecht weer, en dat was toch een domper. Misschien is het omdat we afgelopen jaar de titel gepakt hebben dat we eindelijk zonneschijn krijgen. Zo is het perfect”, vertelt de Luikenaar met een grote smile op zijn gezicht.

Vanzelfsprekend werd MPH opnieuw gevraagd naar zijn interesse om bondscoach te worden. Velen zien hem immers als dé geknipte coach voor onze nationale ploeg. Preud’homme wil de Rode Duivels graag ooit trainen en heeft ook nagedacht over een duobaan, maar komend seizoen zal dat er niet van komen.

“Ik heb mijn woord aan Club Brugge gegeven en daar ga ik me aan houden. Ik blijf nog minstens één seizoen hier, en daar verandert niets aan”, klinkt het tegenover HLN. Zo bevestigde hij de eerdere woorden van voorzitter Bart Verhaeghe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws