Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme kan deze 7 spelers niet voluit laten gaan op training

Preud'homme kan deze 7 spelers niet voluit laten gaan op training

Club Brugge vertoeft nog tot en met zondag 10 juli op zomerstage in het Nederlandse Garderen. Michel Preud’homme moet het tot dusver wel zonder heel wat sterkhouders doen op training…

Het is geen grote verrassing in het begin van de voorbereiding, maar bij Club zijn er momenteel maar liefst 7 spelers die onvoldoende fit zijn om de volledige trainingssessies af te werken. Zo moesten Benoît Poulain (dij) en Abdoulay Diaby (later teruggekeerd) het dinsdag rustig aan doen. Boli Bolingoli (knie), Brandon Mechele (enkel) en Stefano Denswil verschenen zelfs helemaal niet op het trainingsveld.

Beter nieuws is er voor Lior Refaelov en Bernie Ibini. Rafa kon sinds zijn blessure aan de buikspieren voor het eerst opnieuw meetrainen met de groep. Tien minuten voor tijd staakte hij uit voorzorg de oefensessie. Ibini verscheen dan weer voor het eerst sinds lang opnieuw op het veld. De 23-jarige Australiër brak vorig seizoen zijn kuitbeen tijdens de voorbereiding en herstelt daar nog steeds van. Op de tweede stagedag in Garderen kon hij echter samen met de groep opwarmen met de bal.

Woensdagavond om 18u30 is Shaktar Donetsk de sparringpartner van Club Brugge. De Oekraïense vice-kampioen was afgelopen seizoen halve finalist in de Europa League. Volgens Het Nieuwsblad starten de volgende ‘elf’ (al geven ze er slechts tien) namen aan de wedstrijd: Butelle, Cools, Engels, Simons, Vormer, Claudemir, Vanaken, Storm, Izquierdo en Vossen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws