Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme heeft opmerkelijk plannetje met Limbombe

Ex-speler verklaart Michel Preud'homme wilde me absoluut bij de groep houden

Het lijkt slechts een kwestie van tijd vooraleer Club Brugge met Anthony Limbombe zijn derde inkomende transfer van de zomer aankondigt. Als de 22-jarige flankaanvaller door zijn medische testen raakt, tekent hij voor vier jaar. Michel Preud’homme bevestigde alvast dat hij de laatste transfer van de zomer zal zijn.

“Als er niemand vertrekt, dan is ons huiswerk af”, bevestigde Preud’homme immers aan Het Nieuwsblad. De coach vertelde ook al wat hij van plan is met zijn nieuwe speler. Voor hem is Limbombe vooral een speler voor de toekomst.

“Hij past bij onze manier van spelen. Ik wil hem klaarstomen om er volgend seizoen echt helemaal te staan. Zeker als Izquierdo of Gedoz zouden weggaan. Met Refaelov die geregeld onzeker is, kan Limbombe ook dit jaar al belangrijk zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws