Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme haalt uit: “Hij moet zelf beslissen of hij als een echte prof wil leven”

Preud'homme haalt uit Hij moet zelf beslissen of hij als een echte prof wil leven

Club Brugge zit momenteel in volle voorbereiding op voetbalseizoen 2016-2017. In de oefenmatchen die tot dusver plaatsvonden, was het opvallend hoe scherp de spelers nu al staan. Al kan dat jammer genoeg niet over iedereen gezegd worden.

“We vertrekken niet op hetzelfde niveau als toen ik hier toekwam. Er is nu een betere basis, veel beter”, vertelt Preud’homme met een glimlach op het gezicht aan HLN. “De titel brengt rust in die zin dat het de bevestiging is dat je goed aan het werken bent. Niet iedereen ziet dat zonder titel. Al moet je ook niet té rustig zijn. Als je opnieuw iets wil bereiken, moet je minstens even hard werken. Maar ik vind dat de honger nog aanwezig is. Dit is geen groep die volgevreten is teruggekomen.”

Al geldt dat niet voor Felipe Gedoz. Zo kwam de 22-jarige Braziliaan duidelijk te zwaar terug uit vakantie. “We zijn hard aan het werken met Felipe en op dit ogenblik doet hij het goed. Maar hij moet zelf beslissen of hij als een echte prof wil leven. Het probleem is eigenlijk dat hij een heel lieve jongen is. Die helaas te weinig neen kan zeggen. Ook niet tegen zijn vrienden”, legt MPH uit.

“Hij moet zijn prioriteiten stellen. Ik hoop dat het lukt, want het is een echte artiest. Dat zie je ook: als hij een vogel ziet passeren, is hij zijn concentratie kwijt. Dat moet veranderen. Nu, het is een grote troef dat de groep amper gewijzigd is. Spelers gaan daardoor op automatismen teren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws