Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme geeft aan welk doel hij nog wil bereiken

Preud'homme zet deur op een kier voor bondscoachschap

Michel Preud’homme gaat zijn derde volledige seizoen als trainer van Club Brugge in met een aardig gevulde prijzenkast. Vorig jaar won Club de beker, dit jaar de titel en een week geleden kwam daar nog de Supercup bij. In België heeft Preud’homme dus alles gewonnen wat er te winnen valt, maar hij heeft voor dit seizoen nog een duidelijk doel.

In een dubbelinterview met Vincent Mannaert in Het Laatste Nieuws stelt de CEO hem de vraag wat hij nog als trainer wil bereiken. MPH antwoordt aanvankelijk met een kwinkslag. “Ik zou graag eens de wereldbeker meemaken als bondscoach”, lacht hij.

“Neen, serieus… Ik heb als trainer nooit de dubbel titel en beker gewonnen, ook niet als speler, trouwens. Ik zou daar graag eens in slagen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws