Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme geeft aan wat hij van plan is met Van Rhijn en Limbombe

Preud'homme schuift opvallende titelkandidaat naar voren De grootste verrassing

Club Brugge speelt vanavond zijn eerste competitiematch op het veld van KV Mechelen en mogelijk maken twee spelers daarin hun officiële debuut voor Blauw-Zwart. Want terwijl Tomas Pina nog  in de lappenmand ligt, maken Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe wél al deel uit van de wedstrijdselectie.

Michel Preud’homme is tevreden met zijn aanwinsten. “Anthony heeft zich snel aangepast en ook met Ricardo gaat het goed”, geeft hij aan in Het Nieuwsblad. Desondanks lijkt het erop dat Preud’homme zijn nieuwkomers met mondjesmaat zal brengen.

“We hebben in de voorbereiding niet veel blessures gehad of veel nieuwe spelers moeten laten inwerken. Daardoor kan ik de geblesseerden rustig laten revalideren en de nieuwelingen tijd geven hun weg hier te vinden”, vertelde hij immers nog.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws