Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Plots kan Leandro Pereira weer scoren!

Plots kan Leandro Pereira weer scoren!

Leandro Pereira streek in de zomer van 2015 in Jan Breydel neer, maar kan allesbehalve op een geslaagd seizoen terugblikken. De 25-jarige Braziliaan vond in 660 minuten voor Club Brugge immers geen enkele keer de weg naar doel. Met een uitleenbeurt aan ex-ploeg Palmeiras hoopt Blauw-Zwart dat de aanvaller zijn torinstinct terugvindt.

Afgelopen woensdag kreeg Pereira meteen speelminuten bij Palmeiras. De huidige leider in de Braziliaanse eerste klasse nam het toen op tegen Santos, de vierde in de stand. De huurling van Club Brugge mocht op het uur invallen, maar kon niets meer veranderen aan de 1-1-tussenstand. In een oefenwedstrijd tegen de U17 van Palmeiras vond Pereira wél de weg naar doel. Hij scoorde twee keer in de ruime 9-0-overwinning.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws