Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pina verklaart waarom hij voor Club Brugge koos

Pina verklaart waarom hij voor Club Brugge koos

Afgelopen maandag maakte Club Brugge de transfer van Tomas Pina officieel bekend. De 28-jarige middenvelder komt over van Villarreal voor zo’n 3 miljoen euro en tekende in Jan Breydel een contract voor 4 seizoenen. 

De basisspeler van Villarreal moest niet vertrekken bij de Spaanse subtopper en dus lag de keuze voor Blauw-Zwart niet voor de hand. “Het klopt dat ik niet meteen kan zeggen dat Club Brugge een stap vooruit is, want ik ken de competitie niet goed. Maar ik wil voor de prijzen spelen, en hier is dat mogelijk. Spanje is één van de grootste competities ter wereld, maar vierde worden met Villarreal was daar het hoogst haalbare.”

De Spanjaard had nog enkele andere aanbiedingen, maar kwam dus naar de Belgische landskampioen. “De nood aan andere lucht gekoppeld aan het Champions League-verhaal en de overtuigingskracht van het bestuur, dat kort op de bal speelde, hebben mij doen kiezen voor Club. Ik had inderdaad enkele goede opties in Spanje, maar ik wou echt naar het buitenland”, besluit Pina tegenover Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws