Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pina onder de indruk van Club-speler: “Enorme persoonlijkheid in het Belgische voetbal”

Pina onder de indruk van Club-speler Enorme persoonlijkheid in het Belgische voetbal

Club Brugge vertoeft nog tot zondag 10 juli in het Nederlandse Garderen. Daar mochten de manschappen van Michel Preud’homme deze week kennismaken met Tomas Pina, de eerste zomeraanwinst van Blauw-Zwart. De 28-jarige middenvelder was transferdoelwit nummer één en moet op termijn uitgroeien tot dé vervanger van Timmy Simons.

Pina kent de Belgische competitie nog niet zo goed, maar van Simons heeft hij wel al gehoord. De Spanjaard is alvast onder de indruk. “Timmy is een enorme persoonlijkheid in het Belgische voetbal. Ik deed veel ervaring op in Spanje, maar Timmy: dat is iets anders. Natuurlijk kan ik nog iets van hem opsteken.”

Vanaf maandag zal Pina – die tot dusver enkel in Spanje actief was – een nieuw leven tegemoet gaan in België. “Ik verwacht niet al te veel problemen. Het klimaat, het weer en het feit dat ik hier niemand ken, gaan niet op tegen de zin die ik heb om aan dit avontuur te beginnen”, besluit hij tegenover Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws