Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pina heeft slecht nieuws voor Club Brugge

Pina heeft slecht nieuws voor Club Brugge

Club Brugge vertoeft nog tot zondag 10 juli in het Nederlandse Garderen. De manschappen van Michel Preud’homme mochten er deze week met Tomas Pina een nieuwkomer verwelkomen. Hij was transferdoelwit nummer één voor Blauw-Zwart, maar heeft wel meteen slecht nieuws te melden.

Bij zijn persvoorstelling vertelde Pina dat hij nog steeds met een knieblessure kampt. Die liep de Spanjaard op het einde van vorig seizoen bij Villarreal op. Het gaat om een scheurtje aan de mediale band wat nog niet voldoende genezen is. Volgens Het Nieuwsblad zal de 28-jarige middenvelder nog een zestal weken aan de kant moeten staan.

Club was op de hoogte van zijn blessure, maar dat hield hen niet tegen om door te drukken voor de sterkhouder van Villarreal. Bovendien komt de Champions League-groepsfase, die pas midden september van start gaat, niet in het gedrang. “Ik ben altijd duidelijk geweest tegen Club Brugge. De blessure heeft hen er niet van weerhouden om mij te halen. We waren al een langere tijd aan het praten over een transfer”, aldus Pina.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws