Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pechvogel nog steeds niet fit: “Nog altijd niet wat het moet zijn”

Ibini Iedereen zegt dat ik niet mag wanhopen

Club Brugge nam donderdag tijdelijk afscheid van Bernie Ibini. De uitleenbeurt van de Australische aanvaller aan Sydney FC werd immers helemaal afgerond. Bij zijn ex-club moet Ibini zichzelf weer lanceren na een seizoen dat volledig de mist in ging.

Op 6 juli 2015, nauwelijks enkele weken nadat hij zijn contract bij Club tekende, brak Ibini zijn kuitbeen op training en die blessure hield hem het volledige seizoen aan de kant. De 23-jarige is zelfs nog altijd niet helemaal fit, moet hij toegeven.

“Jammer genoeg kan ik nog niet direct bij het team aansluiten, want mijn been is nog altijd niet wat het zou moeten zijn”, schrijft Ibini op zijn Facebook-pagina. “Maar ik heb alle vertrouwen in de medische staf, die ervoor zal zorgen dat ik snel genoeg terug op het veld zal staan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws