Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Openhartige Izquierdo reageert op transferperikelen

Openhartige Izquierdo reageert op transferperikelen

José Izquierdo is een sensatie op de Belgische velden en dat heeft vanzelfsprekend voor de nodige interesse uit het buitenland gezorgd. Hoe dan ook weigert Club voorlopig om op de aanbiedingen in te gaan. De Colombiaan mocht na de wedstrijd tegen KV Mechelen niet reageren op transfergeruchten, maar deed dit even later toch in de Colombiaanse pers.

Izquierdo is na een sterk seizoenseinde ook goed begonnen aan het huidige voetbaljaar. Tijdens de wedstrijd op Mechelen leek hij echter niet zijn vrolijke zelve, wat meteen gelinkt werd aan transferperikelen. Club verbood de speler echter in te gaan op vragen daaromtrent. Aan de Colombiaanse site Futbolred gaf hij enkele uren later desalniettemin wel een reactie op de interesse.

“Club laat mij niet vertrekken, behalve voor een waanzinnig bedrag”, vertelt de pijlsnelle flankaanvaller. “Hamburg wou 12 miljoen euro betalen, een te hoog bedrag voor mij vind ik, maar het is geweigerd. Ik heb met de voorzitter en de trainer van Hamburg gesproken, maar ze wisten meteen dat het heel moeilijk ging zijn om mij te kopen. Ik ben nu gefrustreerd omdat het zo’n mooie opportuniteit was.” De Duitse ploeg koos ondertussen voor de Serviër Felip Kostic, waardoor Izquierdo geen optie meer is.

Ook een bod van Sevilla

Hamburg was niet de enige ploeg met een concreet bod. Ook het Spaanse Sevilla benaderde Club begin juli met een voorstel. “Sevilla bood 9,5 miljoen euro, maar Club Brugge vroeg meteen meer. Met hen heb ik niet gesproken”, aldus Izquierdo. Sevilla koos net zoals Hamburg voor een andere flankspeler en heeft geen ruimte meer voor Izquierdo.

Om de Colombiaan tevreden te stellen, stelde Club voor hem opslag te geven. Maar Joske is niet onder de indruk: “In Duitsland en Spanje kunnen ze veel meer betalen, Club heeft een limiet waar ze niet boven willen gaan.” De speler verzekert bij Futbolred echter dat hij zich professioneel zal blijven gedragen, al zit zijn hoofd voorlopig misschien wel nog bij een transfer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws