Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Op deze manier vieren Club-spelers felbevochte Supercup-winst

Op deze manier vieren Club-spelers felbevochte Supercup-winst

Club Brugge moest zaterdagavond met een 0-1-achterstand de kleedkamers opzoeken in het duel om de Supercup tegen Standard. Bovendien moest Blauw-Zwart de klus in de tweede helft met zijn tienen klaren, aangezien Hans Vanaken een rode kaart onder zijn neus geschoven kreeg na een fout op Farouk Miya. De manschappen van Michel Preud’homme zetten de scheve situatie echter alsnog recht en wonnen met 2-1 na prachtige doelpunten van José Izquierdo en Ruud Vormer.

Achteraf dan ook niets dan lachende gezichten bij iedereen met een Blauw-Zwart hart. Onderstaand een bloemlezing van de vreugdetaferelen en een resem spelers die op sociale media fier poseren met Supercup nummer veertien!

Supercup dabei #firstneverfollows #fcb

Een foto die is geplaatst door Dion-Johan Cools (@mister.oelala) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws