Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Op deze manier lokte Denswil Van Rhijn naar Club Brugge

Op deze manier lokte Denswil Van Rhijn naar Club Brugge

Club Brugge versterkte zich tijdens de zomermercato met Tomas Pina,  Anthony Limbombe en Ricardo van Rhijn. Laatstgenoemde kwam er op voorspraak van Stefano Denswil. 

Denswil en Van Rhijn zijn naast ex-ploegmaten ook goeie vrienden. Zo delen ze een passie voor motoren. Bij Ajax speelde het tweetal 3 jaar samen in de A-kern. “We trainden toen ook vaak samen op vrije trappen. Misschien dat zijn schot zelfs nog iets krachtiger is dan dat van mij”, vertelt Denswil aan Het Nieuwsblad. Dat Van Rhijn over een heerlijke traptechniek beschikt, kon je eerder al zien op BlauwZwartFans.

De centrale verdediger is blij met de komst van zijn landgenoot en haalde dan ook alles uit de kast om Van Rhijn naar Jan Breydel te lokken. “Sinds onze stage in Garderen begin juli stond ik bijna dagelijks in contact met Ricardo. Ik heb hem ook alle mogelijke informatie over de club gegeven. Eigenlijk zou ik aan de club dan ook mijn percentje nog moeten vragen”, lacht Denswil.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws