Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Ook deze ploeg probeert Club stokken in de wielen steken’

OFFICIEEL Club Brugge leent aanvaller uit aan Slovaakse eersteklasser

Michel Preud’homme kan dit seizoen op de flanken kiezen uit Lior Refaelov, José Izquierdo, Felipe Gedoz en Nikola Storm, maar daar lijkt nog iets bij te mogen. Club aast daarom al een tijdje op Anthony Limbombe.

De speler van NEC zou zelf ook de voorkeur geven aan een transfer naar Club, maar dat weerhoudt verschillende buitenlandse clubs er niet van om toch te proberen om de flankaanvaller nog weg te kapen. Zo zou Leeds United het bod van Club willen overtreffen.

En volgens Fichajes heeft ook Granada de komst van Limbombe nog niet opgegeven. De Spaanse eersteklasser zou blijven onderhandelen over een transfer van de 22-jarige Belg. Er lijkt Club dus nog een lastige strijd te wachten om hem binnen te halen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws