Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook deze kampioenenmaker wil zijn contract bij Club Brugge verlengen

Ook deze kampioenenmaker wil zijn contract bij Club Brugge verlengen

Club Brugge hield het tot dusver rustig op de transfermarkt. Het versterkte zich met Villarreal-middenvelder Tomas Pina en Ajax-rechtsachter Ricardo van Rhijn. Het voornaamste doel is dan ook om de kampioenenploeg bij elkaar te houden en daar slaagt Blauw-Zwart voorlopig met verve in.

Thomas Meunier verkaste na zijn sterke EK-prestaties naar PSG, maar voorts vertoeven al onze sterkhouders nog altijd in Jan Breydel. Bovendien verlengden Bjorn Engels, Claudemir en eind mei ook Lior Refaelov hun contract bij Club Brugge.

Abdoulay Diaby zou diezelfde stap willen zetten. Volgens HLN is de kans reëel dat de Brugse topschutter eerstdaags zijn handtekening onder een verbeterd en verlengd contract plaatst. De onderhandelingen zijn nog lopende, maar beide partijen willen graag verder met elkaar samenwerken.

Het doel van Diaby’s contractverlenging is tweeledig. Enerzijds wil Club de Franse Malinees bedanken voor zijn aandeel in de titel van afgelopen seizoen, anderzijds is het een duidelijk signaal richting geïnteresseerde clubs als Real Betis, Fenerbahçe en Galatasaray: Diaby is niét te koop!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws