Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Tuur Dierckx neemt op emotionele wijze afscheid van Club Brugge

OFFICIEEL Tuur Dierckx neemt op emotionele wijze afscheid van Club Brugge

Tuur Dierckx ziet het niet langer zitten om het vijfde wiel aan de wagen te zijn bij Club Brugge. De 21-jarige flankaanvaller kreeg afgelopen seizoen 700 speelminuten van Michel Preud’homme, maar was niet bereid om zijn contract te verlengen in Jan Breydel.

Club Brugge en Royal Antwerp FC kwamen vandaag tot een akkoord over de definitieve overgang van Tuur Dierckx. De Brugse publiekslieveling tekent een contract voor 4 jaar bij The Great Old. Dat meldt de officiële site.

Dierckx speelde sinds 2009 bij Club en mocht vier jaar later aansluiten bij de A-kern. De flankaanvaller moet Antwerp helpen op weg naar de promotie richting eerste klasse (1A). Op Twitter kondigde hij zijn afscheid op onderstaande wijze aan. We gaan je missen Tuur! Nog één keer om het af te leren: Tuur Tuur Tuur Tuur Tuur!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws