Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Roda JC plukt jonge middenvelder weg bij Club Brugge

OFFICIEEL Roda JC plukt jonge middenvelder weg bij Club Brugge

Na een jaar afwezigheid keerde Roda JC vorig seizoen terug naar de Eredivisie. En dankzij een veertiende plaats mag de Trots van het Zuiden ook komend voetbaljaar aantreden in de hoogste Nederlandse voetbalafdeling. Naar goede gewoonte spelen er straks opnieuw enkele Belgen bij Roda JC, waaronder een speler van Club Brugge.

Livio Milts trekt de deur in Jan Breydel achter zich dicht en maakt de oversteek naar onze noorderburen. Dat staat te lezen op de officiële website van Roda JC. De 18-jarige middenvelder ruilde vorig seizoen STVV in voor een avontuur bij de beloften van Club Brugge.

Naarmate het seizoen vorderde kreeg Milts minder en minder speelgelegenheid en uiteindelijk belandde hij zelfs bij de U19 van Blauw-Zwart. Straks probeert hij bij de beloften van Roda JC zijn voetbalcarrière opnieuw leven in te blazen. Met Boukassi (Charleroi) en Proesmans (Westerlo) zijn er nog twee spelers van Belgische eersteklassers op proef bij de Nederlandse club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws