Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Meunier vertrekt naar PSG!

Officieel: Meunier vertrekt naar PSG!

Na de verloren wedstrijd tegen Wales leek Meunier nog te twijfelen, maar zopas zijn alle twijfels verdwenen. Meunier heeft een nieuwe ploeg gevonden.

Na 5 seizoenen verlaat Thomas Meunier Club Brugge. Hij kon na zijn sterk EK de ploegen uitkiezen, en heeft uiteindelijk voor Paris Saint-Germain gekozen. Hij tekent er een contract voor 4 seizoenen. Bij de Franse landskampioen zal hij in concurrentie treden met de Ivoriaanse international Serge Aurieur. Na het vertrek van de Nederlander Gregory van der Wiel was er immers een plaatsje vrij.

Door een clausule in zijn contract, moest Club Brugge Meunier laten gaan bij een vooraf bepaald bedrag. Vincent Mannaert liet al weten in Het Laatste Nieuws dat Club een nieuwe rechtsachter zal zoeken, rekening houdend met het potentieel van Dion Cools.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws