Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Lestienne verlaat PSV en heeft nieuwe ploeg beet

OFFICIEEL Lestienne verlaat PSV en heeft nieuwe ploeg beet

Maxime Lestienne streek in januari 2010 in Jan Breydel neer. De 24-jarige flankaanvaller bleef bij Club Brugge tot Al-Arabi hem meer dan vier jaar later kwam wegplukken. De Qatarese club leende Lestienne achtereenvolgens aan Genoa en PSV uit, maar de Nederlandse landskampioen wilde de aankoopoptie van 9 miljoen euro niet lichten.

Lestienne heeft een enorm moeilijk jaar achter de rug. De ex-speler van Club Brugge verloor zowel zijn moeder als vader op korte tijd en dat maakte het er niet gemakkelijker op voor hem. Zo kwam hij naarmate het seizoen vorderde minder en minder in actie bij de Eindhovenaren.

De jonge flankaanvaller verhuist naar Rusland en tekent een contract voor 4 seizoenen bij Rubin Kazan. Dat meldt PSV via zijn officiële kanalen. Rubin Kazan eindigde afgelopen seizoen tiende in de Russische eerste klasse. PSV rekent onder meer op Steven Bergwijn – die aangeschreven staat als een groot talent – om het vertrek van Lestienne op te vangen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws