Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: floptransfer trekt definitief naar Rosenborg

OFFICIEEL floptransfer trekt definitief naar Rosenborg

Club Brugge bereidt zich momenteel in alle rust voor op voetbalseizoen 2016-2017. Achter de schermen wordt er volop werk gemaakt van verscheidene spelersdossiers. Zo zijn er heel wat jongens die andere oorden opzoeken.

Mushaga Bakenga is niet langer een speler van Club Brugge. De 23-jarige Noor streek in 2012 in Jan Breydel neer en speelde in totaal 8 wedstrijden voor Club. In zijn debuutmatch tegen Beerschot (5-1-winst) vond hij meteen de weg naar doel. Daarna ging het echter serieus bergaf met de man van 2,5 miljoen euro. Bakenga werd achtereenvolgens uitgeleend aan Cercle Brugge, Esbjerg, Eintracht Braunschweig en Molde, maar kon zich nergens in de kijker spelen.

Zoals je eerder al op BlauwZwartFans kon lezen, besloot Club om zijn mislukte transfer bij ex-ploeg Rosenborg te laten meetrainen. Daar kreeg de jonge aanvaller een kans van trainer Kare Ingebrigtsen. Intussen heeft de leider in de Noorse eerste klasse besloten om Bakenga definitief aan te trekken. Dat meldt de officiële website van Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws