Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Ex-Club-trainer Daum wordt bondscoach

OFFICIEEL Ex-Club-trainer Daum wordt bondscoach

Christoph Daum vertoefde van 2011 tot 2012 in Jan Breyel en loodste Club Brugge destijds naar een tweede plaats, meteen goed voor het beste competitieresultaat in 7 jaar. Blauw-Zwart wilde hem graag aan boord houden, maar de Duitse coach vertrok omwille van persoonlijke redenen.

Intussen is Daum officieel voorgesteld als bondscoach van Roemenië. Hij volgt er Anghel Iordănescu op, die ontslag nam na de uitschakeling op het Europees Kampioenschap in Frankrijk. De Roemenen slaagden er in de EK-groepsfase niet in om voorbij Frankrijk, Zwitserland en Albanië te geraken. Het is de eerste keer dat Daum een land onder zijn hoede neemt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws