Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Doelman Club keert terug naar de heimat

'Miljoenenaanbod op aanvaller Club Brugge'

Veel is er deze zomer niet veranderd in de A-kern van Club Brugge. Pina en Van Rhijn zijn nieuw, terwijl er met Thomas Meunier één titularis vertrok. Daarnaast verliet ook een handjevol spelers die minder aan de bak kwamen de club.

Eén van hen is Michaël Cordier. Die werd vorige zomer als derde doelman binnengehaald, maar dit seizoen wordt Jens Teunckens een plaatsje doorgeschoven en het contract van de 32-jarige werd dan ook niet verlengd. Ondertussen heeft hij ook een nieuwe club gevonden.

Cordier gaat aan de slag in de tweede amateurliga, bij La Louvière Centre. Hij keert zo terug naar de heimat, want het was bij La Louvière dat Cordier tussen 2004 en 2006 doorbrak in eerste klasse.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws