Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club-verdediger gaat in Frankrijk aan de slag

Jean-Charles Castelletto heeft nieuwe ploeg beet

Terwijl Club Brugge met Ricardo van Rhijn de voorbije dagen een nieuwe verdediger aantrok, verdwijnt een andere verdediger stilletjes naar de uitgang van het Jan Breydelstadion. Jean-Charles Castelletto heeft zijn nieuwe club immers helemaal beet.

De Fransman wordt zoals verwacht uitgeleend aan Red Star Paris. Dat bevestigde de Franse tweedeklasser. Castelletto werd door Club vorige zomer overgenomen van Auxerre, maar kon zich niet doorzetten. Hij werd na Nieuwjaar al uitgeleend aan Moeskroen.

Maar spijt van zijn transfer naar Club heeft Castelletto allerminst. “Dankzij Brugge heb ik tegen grote ploegen als Manchester United kunnen spelen in de Champions League”, verklaart hij op de website van zijn nieuwe club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws