Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge verlengt contract middenvelder

OFFICIEEL Club Brugge verlengt contract middenvelder

Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op voetbalseizoen 2016-2017. Zo staat er vanavond om 19u een oefenduel tegen Olympiakos op het programma. Achter de schermen wordt er intussen verder gewerkt aan heel wat spelersdossiers.

Zo zijn Club en middenvelder Claudemir vandaag tot een akkoord gekomen over een contractverlenging tot 2019. De 28-jarige Braziliaan lag nog onder contract tot 2017. “Ik ben blij nog 3 seizoenen in Jan Breydel te kunnen spelen. Het voorbije anderhalf jaar was fantastisch met een beker en een titel en ik kijk er naar uit om hier een vervolg aan te breien. Mijn familie en ikzelf zijn zeer gelukkig in Brugge”, aldus Claudemir op de officiële site.

Ook algemeen manager Vincent Mannaert is in zijn nopjes met de contractverlenging. “Claudi is een speler die zich wegcijfert voor het team. Hij speelt in functie van anderen en laat hen beter presteren. Hij is een voorbeeld in de kleedkamer en op het veld. Op belangrijke momenten vorig seizoen stond hij er altijd, meer nog, hij maakte mee het verschil in de beslissende fase van de play-offs.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws