Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge leent onfortuinlijke aanvaller uit

Ibini in laatste rechte lijn voor comeback

Met Anthony Limbombe komt er binnenkort misschien nog een flankaanvaller bij bij Club Brugge, waardoor de concurrentie nog wat zwaarder wordt. Er lijkt alvast ruimte gemaakt te zijn voor de jonge Belg van NEC, want een aanvaller verlaat Club op huurbasis.

Bernie Ibini mag dit seizoen wedstrijdritme gaan opdoen bij zijn ex-club Sydney FC. De onfortuinlijke Australiër kwam vorige zomer aan in Brugge, maar brak tijdens de zomerstage in Garderen zijn kuitbeen. Die blessure hield hem het hele seizoen aan de kant. Hij speelde dus nog geen minuut voor Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws