Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge heeft zijn tweede zomertransfer beet

'Club Brugge heeft zijn tweede zomertransfer beet!'

Club Brugge hield zich tot dusver gedeisd op de transfermarkt. Enkel Tomas Pina kwam tot nu toe over van Villarreal. Een bewuste keuze, aldus Michel Preud’homme. Al lijkt inkomende transfer nummer twee een feit.

Eerder deze week kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Ricardo van Rhijn maandag onderhandelde met Blauw-Zwart. De 25-jarige rechtsachter van Ajax vroeg nog even bedenktijd, maar lijkt intussen definitief beslist te hebben dat hij richting Jan Breydel trekt.

Van Rhijn zat op een dood spoor bij Ajax en ziet de Belgische landskampioen als een ideale manier om zijn carrière te herlanceren. Hij zou voor 1,6 miljoen euro (plus doorverkooppercentage) overgenomen worden van de Amsterdammers. Dat meldt Justus Dingemanse van Voetbalzone, die Van Rhijn eerder deze week nog interviewde. Naar verluidt zou het slechts een kwestie van tijd zijn vooraleer de transfer officieel aangekondigd wordt.

De ex-ploegmaat van Stefano Denswil moet de opvolger worden van Thomas Meunier, die na zijn sterke EK-prestaties naar PSG verkaste. Dion Cools mag dus straks de concurrentie met Van Rhijn aangaan.

UPDATE –> OFFICIEEL (21.25u)

“Club bereikte deze middag een princiepsakkoord met AFC Ajax over de onmiddellijke overgang van verdediger Ricardo van Rhijn (25). Van Rhijn ondertekent na het afleggen van medische testen een contract voor 3 jaar bij Blauw-Zwart”, klinkt het op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws