Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge heeft Anthony Limbombe beet

OFFICIEEL Club Brugge heeft Anthony Limbombe beet

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar Anthony Limbombe mag nu officieel een speler van Club Brugge genoemd worden. De 22-jarige flankspeler komt over van NEC en zit vanavond in de tribunes tijdens de Supercup.

Eerder kon je het al op BlauwZwartFans lezen, maar intussen hebben ook de officiële kanalen van Blauw-Zwart aangekondigd dat de overgang van Limbombe naar Jan Breydel helemaal in kannen en kruiken is. Limbombe plaatste zijn handtekening onder een contract voor 4 seizoenen. Club betaalt naar verluidt zo’n 2,5 miljoen euro (+ doorverkooppercentage) voor zijn nieuwe aanwinst.

“Limbombe speelt sinds 2014 voor het Nederlandse Nijmegen dat hem overnam van KRC Genk. De Belgische belofteninternational had met zijn 14 doelpunten en 9 assists een groot aandeel in de promotie van NEC naar de Eredivisie.”

“Vorig seizoen eindigde Limbombe met NEC 10de in de Eredivisie. De flankaanvaller was goed voor 7 doelpunten. Ondanks concrete interesse uit Frankrijk, Spanje en Italië kiest de Belg voor Club Brugge”, klinkt het op de officiële website. Limbombe is na Tomas Pina en Ricardo van Rhijn de derde inkomende zomertransfer van Club Brugge.

Maak kennis met Anthony Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws