Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Obbi Oulare heeft persoonlijk akkoord met Belgische eersteklasser’

'Obbi Oulare heeft persoonlijk akkoord met Belgische eersteklasser'

Obbi Oulare ruilde vorig jaar het shirt van Club Brugge voor dat van Watford. Veel plezier beleefde de Premier League-promovendus echter niet aan het eerste seizoen van de ex-spits van Blauw-Zwart. De 20-jarige aanvaller heeft welgeteld 5 competitieminuten achter zijn naam staan en mocht 45 minuten opdraven in de beker. That’s it. 

Watford zoekt dan ook naar een oplossing voor Oulare, die vorig seizoen voor ruim 8 miljoen euro weggeplukt werd in Jan Breydel. Mogelijk stallen The Hornets de Belg van Guinese afkomst in de Jupiler Pro League.

Volgens HLN en Het Nieuwsblad heeft Zulte Waregem een persoonlijk akkoord met Oulare. Bij Essevee zou de bonkige spits zijn carrière willen herlanceren. Het zou hierbij om een uitleenbeurt van één jaar gaan, zonder aankoopoptie. Voor Francky Dury is Oulare een prima alternatief voor Juventus-aanvaller Anastasios Donis, die financieel onhaalbaar bleek. Er zouden echter ook nog enkele andere opties op tafel liggen voor Oulare.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws