‘Nieuwe wending verhoogt de kans dat sterkhouder bij Club blijft’

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

'Nieuwe wending verhoogt de kans dat sterkhouder bij Club blijft'

Club Brugge is vastberaden om zijn sterkhouders van vorig seizoen samen te houden, maar beseft dat dat geen evidente opgave is. Zo kon Blauw-Zwart alleen maar toekijken toen PSG de afkoopsom voor Thomas Meunier op tafel legde. En er is nog heel wat interesse voor spelers van de Belgische landskampioen.

Galatasaray, Fenerbahçe en Real Betis toonden de voorbije weken interesse in Abdoulay Diaby. Vooral de Spaanse middenmoter trok volgens de geruchten stevig aan de mouw van de topschutter van Club Brugge, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.

Real Betis wil zo’n 6 miljoen euro betalen voor Diaby, maar naar verluidt neemt Club met minder dan 8 miljoen euro geen vrede. Dat zorgt ervoor dat de Spanjaarden ook andere pistes bewandelen, waaronder die van Antonio Sanabria. Volgens Spaanse bronnen zou Betis dicht bij een akkoord staan met de Paraguayaanse aanvaller van AS Roma, die afgelopen seizoen uitgeleend werd aan Sporting Gijón.

Sanabria heeft een gelijkaardig profiel als Diaby en zijn komst zou ervoor zorgen dat de Brugse spits niet langer bovenaan op het verlanglijstje van Real Betis prijkt. Al voegt Fichajes eraan toe dat de Spaanse club de Franse Malinees wel nog altijd niet helemaal opgegeven heeft.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws