Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Nieuwe uitleenbeurt Castelletto wordt vandaag afgerond’

Castelletto mag meteen debuteren tegen Genk

Michel Preud’homme beschikt bij Club Brugge over een ruime kern en dat betekent dat lang niet iedereen even veel aan spelen toekomt. Zo kon ook Jean-Charles Castelletto zich vorig seizoen niet echt doorzetten.

De jonge Fransman, die vorige zomer overgenomen werd van Auxerre, kwam amper vier keer in actie en werd na Nieuwjaar al uitgeleend aan Moeskroen-Péruwelz. Daar deed Castelletto het niet onaardig in de tien wedstrijden die hij mocht spelen, maar speelminuten bij Club zitten er ook dit seizoen niet in.

Castelletto wordt daarom opnieuw uitgeleend, dit keer aan zijn ex-club Auxerre. Volgens L’Equipe zal de deal vandaag (zaterdag, nvdr) nog afgerond worden. De 21-jarige speelde voor Auxerre al eens 48 wedstrijden in de Franse Ligue 2.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws