Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuw blessuregeval bij Club Brugge

Nieuw blessuregeval bij Club Brugge

Club Brugge verloor zaterdag zijn vijfde wedstrijd van de voorbereiding met 2-0 van PAOK Saloniki. In een oefenmatch is de uitslag sowieso van ondergeschikt belang, maar het uitvallen van Nikola Storm is wél een tegenvaller.

Storm werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Zulte Waregem, maar kon zich nooit echt helemaal doorzetten aan de Gaverbeek. Club wil de 21-jarige flankaanvaller echter de kans geven om zich in de voorbereiding op voetbalseizoen 2016-2017 te bewijzen. Dat deed de Maldegemnaar tot dusver met verve. Zo vond hij al 3 keer de weg naar doel in deze voorbereiding.

Zaterdagavond maakte Storm tegen PAOK Saloniki deel uit van de basiself en was hij opnieuw dicht bij een treffer. Zijn schot spatte echter uiteen op de paal. Op het half uur moest de flankaanvaller noodgedwongen naar de kant nadat hij slecht was neergekomen. Volgens Het Nieuwsblad gaat het om een enkelblessure. Over de ernst van de kwetsuur werd er nog niet gecommuniceerd.

Eerder raakte al bekend dat ook Tomas Pina in de Brugse lappenmand ligt. De 28-jarige Spanjaard heeft een scheurtje in de mediale band van zijn knie en is zo’n 6 weken out. Normaal gesproken geraakt hij wel fit voor de start van de Champions League-groepsfase. Voor Lior Refaelov is het bang afwachten. De 30-jarige Israëliër weet volgende week of hij al dan niet onder het mes moet en bijgevolg 10 weken aan de kant zal moeten staan.

UPDATE: goed nieuws voor Nikola Storm

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws