Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nederlandse commentator door dolle heen na goal Vormer: “Goeiemiddag zeg, bam!”

Nederlandse commentator door dolle heen met goal Vormer Goeiemiddag zeg, bam!

Club Brugge won zaterdagavond de Supercup door Standard met 2-1 te verslaan. Na een kopbaldoelpunt van Ivan Santini waren het José Izquierdo en Ruud Vormer die op weergaloze wijze Blauw-Zwart alsnog de zege bezorgden.

Eerder hadden we het op BlauwZwartFans al over de geweldige rush en dito schot van José Izquierdo, maar ook het doelpunt van Ruud Vormer mag gezien worden. Een Nederlandse commentator genoot met volle teugen: “Goeiemiddag zeg, Ruud Vormer! Bam! Ruud Ruud Ruud. Perfect, Perfect! Wat een droomgoal van Ruud Vormer. Prachtig”, klonk het vol bewondering.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws