Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH onder de indruk van aanwinst KV Mechelen: “Zijn naam vorig jaar al genoemd bij Club”

MPH onder de indruk van aanwinst KV Mechelen Zijn naam vorig jaar al genoemd bij Club

Vrijdagavond wil Club Brugge de positieve lijn van vorig seizoen en in de Supercup doortrekken in de competitieopener tegen KV Mechelen. Michel Preud’homme blikt vooruit.

Malinwa zag in aanloop naar het nieuwe seizoen enkele sterkhouders vertrekken, maar slaagde er met het aantrekken van Yohan Croizet wel in om een erg gegeerde middenvelder in huis te halen. De 24-jarige Fransman was afgelopen seizoen één van de smaakmakers uit de Jupiler Pro League en vond 9 keer de weg naar doel voor ex-ploeg Oud-Heverlee Leuven.

Preud’homme steekt zijn bewondering voor Croizet dan ook niet onder stoelen of banken. Sterker nog, hij had graag met hem bij Club gewerkt. “Ik denk dat KV Mechelen een schitterende aankoop gedaan heeft met Croizet. Ik vind dat een mooie speler en had zijn naam hier vorig jaar al genoemd”, citeert Stadion de Brugse coach.

Desondanks beseft Preud’homme dat hij momenteel niet te klagen heeft over de spelerskern bij Blauw-Zwart. “Als iedereen fit blijft, heb ik veel wisselmogelijkheden. Maar de vermoeidheid van Europees voetbal, kost altijd punten. Daarom moeten wij nu, met één wedstrijd per week, zoveel mogelijk punten proberen te pakken. Dat is de bonus die we kunnen nemen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws