Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Moulin spreekt zich uit over misgelopen transfer naar Club Brugge

Moulin spreekt zich uit over misgelopen transfer naar Club Brugge

Het zag er lang naar uit dat Thibault Moulin Waasland-Beveren zou inruilen voor Club Brugge, maar uiteindelijk ging Legia Warschau aan de haal met één van de smaakmakers uit de Jupiler Pro League. De 26-jarige middenvelder legt uit hoe zijn overgang naar de Poolse landskampioen tot stand kwam.

“Een heleboel Belgische clubs wilde me binnenhalen, maar Club Brugge was het meest conreet”, vertelt Moulin aan Super Express. “Maar de onderhandelingen bleven maar aanslepen. Toen kwam Legia opzetten (nadat Besnik Hasi werd aangesteld als trainer, nvdr) en zij kwamen er, in tegenstelling tot Club Brugge, wel uit met Waasland-Beveren. Dan heb ik ook niet meer geaarzeld.”

“Ik kende Legia al, want ik heb vorig seizoen hun Europa League-wedstrijden tegen Club Brugge gezien. Ik moest dus geen informatie meer opzoeken op internet, ik wist al dat dit een goeie club is”, besluit Moulin. Opvallend detail hierbij is dat de Poolse club slechts 500.000 euro voor Moulin moest neertellen, terwijl er aan Blauw-Zwart één miljoen euro gevraagd werd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws